Böckerna

 
Elena har allt, hon är skolans populäraste tjej, den självklara ledaren, och kan få vilken kille hon vill. Och när hon träffar den mystiske Stefan svär hon på att hon ska få honom. Till varje pris. Men Stefan är inte den han utger sig för att vara.

Stefan är den enda som kan stå emot Elenas skönhet och dragningskraft. I alla fall till en början. Men Stefan bär också på en hemlighet. En hemlighet som tyngt honom i århundraden - Stefan är vampyr. Ju närmare Elena Stefan kommer ju svårare har han att stå emot henne. Trots detta är han fast besluten att skydda henne från de faror som lurar i hans förflutna.

Damon är Stefans sexige och farlige bror som drivs av sitt hämndbegär till Stefan och sitt begär efter Elena. När han dyker upp ställs bröderna återigen öga mot öga - nu som rivaler om Elenas kärlek.

Uppvaknandet och Kampen är de två första delarna i den omåttligt populära serien The Vampire Diaries, här samlade i en dubbelvolym. Böckerna ligger till grund för tv-serien med samma namn om de två vampyrbröderna och den vackra Elena. Fortsättningen på serien, Vreden och Återkomsten, ges ut i en dubbelvolym i pocket oktober 2010.

cdon.com


 
När Elena förälskade sig i Stefan Salvatore visste hon inget om den mörka hemlighet som han burit på i århundraden att han var en vampyr. Hon kände heller inte till hans farliga bror Damon och hur hon mot sin vilja skulle dras till honom. När det till slut var för sent och hon befann hon sig mitt i en kamp mot ondskan. En kamp som slutade med att hon offrade allt för den hon älskade. 

Stefan och Damon är de enda som vet vad som hände den hemska natten som förändrade Elenas tillvaro för alltid. Bröderna är dödliga fiender med ett mörkt förflutet av hat och stridigheter. Frågan är om de kan återförenas för att stå emot de mörka krafter som nu hotar det lilla samhället Fall´s Church? 

Nu fortsätter historien om den vackra Elena och de båda vampyrbröderna! Vreden och Återkomsten är del tre och fyra i serien The Vampire Diaries, här samlade i en dubbelvolym. Böckerna ligger till grund för den omåttligt populära tv-serien med samma namn.
 
 
            cdon.com
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback