Ian intervju med WebMD Campus

Ian Somerhalder for WebMD Campus

Ian Somerhalder for WebMD Campus

 

 

I The Vampire Diaries spelar den sexiga Ian Somerhalder vampyren Damon Salvatore. På skärmen är TVD stjärnan välsignad (eller förbannad beroende på hur man ser på det) med odödlighet, aldrig behöva oroa sig över hälsoproblem eller bli äldre. Men utanför skärmen är Ian dödlig precis som resten av oss och måste ta hand om sig själv. Ian pratar med WebMD Campus om sin stiftelse, The Ian Somerhalder Foundation, och varför hans hälsa är viktigt för honom.

 

Under de senaste 2 och ett halvt år, har stiftelsen stött en framgångsrik kampanj för att skärpa lagarna om djurplågeri i British Columbia,de samarbetar i produktionen av "Blue augusti," en veckolång TV-serie på Discovery Planet Green Network.

 

Idag, säger Somehalder att stiftelsen har 90 besättningar, som representerar 24 länder. De allra flesta av dessa besättningar består av college och universitet studenter.

 

IS Foundation har också nyligen lanserat en college advisory board. Det består av 15 studenter från hela världen som kommer att bidra till att utöka stiftelsens pedagogiska insatser och aktivism på högskolor och universitet överallt. "Detta är en riktigt cool, diversifierad global grupp av människor,"

 

"Min hälsa är väldigt viktigt för mig", säger han. ". Jag skulle inte ha uthållighet och energi för 80-timmars arbetsveckor utan god hälsa". För att hålla formen, gillar Somerhalder att promenera, yoga, basket - allt, egentligen, bara det inte innebär ett gym och som får honom utomhus . Han läser och mediterar för att koppla av.

 

Han laddar upp sin tallrik med frukt och grönsaker, pinnar till magert kött, och äter massor av hälsosamma fullkornsprodukter, som quinoa. Och att äta rätt betyder mer än bara näring. I linje med sin stiftelses uppdrag, söker han ut livsmedel som produceras med hållbara metoder och brukat humant.

 

Hälso Tips från Ian:

 

Bekämpa stress med motion. "Om du är stressad och avvecklas, gå för en 1 -, 2 - eller 3-milen köra och se vad som händer. Tryck din kropp, och din kropp kommer att producera de kemikalier som får dig att må bättre. "

 

Var fokuserad på din hälsa. "Du måste vara riktigt engagerad i den. Du måste planera för det. Och du måste göra det till en vana. Du kommer att få mycket mer av din hjärna och din kropp om du tar hand om båda. "

 

Tänk positivt. "Du måste vara riktigt försiktig med vad som händer i denna noggin av din. Håll det fullt av riktigt positiva saker och det är vad du manifestera i ditt liv. Jag vet att det låter kliché, men det är sant, man, och jag är glad att jag lärde mig det. "

 

Sluta inte lärande. "Jag är glad för människor att lära sig mer och lägga mer lager i vad som händer med deras värld, med sina kroppar, vad de lägger in i det, vad de får ut av det."Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback