Julie Plec om säsong 5

 

"Vi kan allt skämta om det, men för att en scen ska se bra ut, behöver du en hel del utrymme för att spela in-särskilt när du har en show som skott på långa objektiv" Säger Producenten Julie Plec till Hollywood Crush nyligen. "Så ja, vårt studentrum är lite större än studentrumen man hade på college."

 

"Vi etablerar ett universitet som är gammalt och traditionsrik och det har funnits ett tag, och rummet avspeglar detta. Rummet har stora välvda tak och en god, gammaldags känsla. Så, du kommer att skratta, eftersom ja, det är naturligtvis lite större än vad det borde vara, men vi är stolta över det. "

 

"De har verkligen åtagit sig att njuta av livet och njuta av college och vara college förstaårselev," sade Julie.  "Visst det kommer att gå, fruktansvärt fel, för det är det som alltid händer, men de förblir fast beslutna att försöka ha en riktig college erfarenhet och det obligationer på ett riktigt bra sätt."

 

"Caroline gick till alla dessa stora ansträngningar för att få Tyler befriad från allt som Klaus hade honom under och komma tillbaka till Mystic Falls," ..... "En del av deras första förhållande konflikt kommer att vara vid vilken punkt han dyker upp och hur mycket han verkligen vill vara där? ... "

 

Julie sade att "Damon och Elena lever den ultimata "hometown hottie" långväga relation. Vi alla hade det, när vi åkte iväg till college och försökte hålla en relatio med en kille som vi älskade. Ibland kunde du slutligen att gifta dig med den killen, eller ibland över julen gjorde ni slut. En del av det roliga med Damon och Elena som ni kommer att få se är hur de hanterar att skiljas, och när det har uppenbarat för dem att Stefan inte bara är ute och lever sitt liv, att han är faktiskt i fara, vad kommer det att göra med både deras relation och även till Elenas engagemang för college? "

 

"Det finns en ny het kille i skolan, Jesse, spelad av Kendrick Sampson, för att avleda uppmärksamheten från allt drama. Vid denna punkt, är Jesse bara en snubbe. Han är en kille som tar en omedelbar tycke för Caroline."Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback