Spoilers om säsong 5

 

The Vampire Diaries Säsong 5 kan inte komma snart nog, särskilt efter en final som säsong fyra. Vem skulle någonsin har trott att vår älskade Stefan Salvatore skulle ha en dubbelgångare? Bonnie ett spöke? Jeremy levande? Eller Katherine Pierce en människa igen? Och om det inte chocka oss tillräckligt ... Elena bekänna sin kärlek till Damon? Eller få den hemska bilden av Stefan drunkna i ett kassaskåp i botten av stenbrottet.  Så mycket frågor, vilket gör att det känns omöjligt att vänta tills oktober för ett nytt avsnitt av den spännande serien.
Lyckligtvis har vi fått reda på lite spoilers om den kommande säsongen. 

 

Stefan/Silas?:
Som vi tidigare har berättat, kommer det inte dröja länge innan alla inser att Stefan är inte riktigt Stefan. Men innan dess, gör dig redo att bevittna den mest pinsamma återförening någonsin när "The Salvatores" bokstavligen kramas efter deras sommar isär. Man skulle kunna tro att en kram från Stefan skulle vara Damons första ledtråd att något är på gång!

 

 The Vampire Diaries:
Det blir noll döda denna säsong. Skojar bara! Kom igen nu, det är The Vampire Diaries, där det finns fler dödsfall än snygga människor ... och det säger en hel del! Vi kan säga att Elena och Caroline kommer att uppleva döden av en av sina kolleger som förstaårselever. Men med sorg kommer potentiell romantik, gå grund av sin klasskamrats död kommer en av damerna möta ett eventuell nytt kärlek intresse: Aaron, en stilig co-ed, som kan ha en koppling till ett dyrt avgick.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback